JA slide show
Activitats
XXVè Premi Sant Jordi PDF Imprimir Correu

Lliurament dels XXVè Premis Sant Jordi

El proper divendres, 14 de juny, a les 19 h, en la Casa de Cultura, farem l'acte de lliurament dels premis Sant Jordi. Enguany celebrem els 25 anys d'aquest premi de literatura en valencià per a estudiants santapolers.
El acte es complementarà amb la representació de "Les noves historietes medievals" del grup de teatre Pot de plom, on actua Xavi Castillo.

 
Presentació llibre PDF Imprimir Correu

El proper divendres, 14 de juny, a les 21 h, al baluard del Duc, pesentem el llibre Gat Vell. Dites marineres. Aquest llibre és un recull i explicació d'un bon munt de frases fetes, refranys, locucions, dites, etc. referits al món mariner, i molts dels quals són conegut pels santapolers. 
Hi intervindran Francesc X. Llorca Ibi (autor), Núria Sendra (editora) i Antoni Mas i Miralles.

Vos hi esperem.

 
Programa de les Trobades PDF Imprimir Correu

Aquí podeu consultar el programa de les Trobades que farem el proper diumenge, 31 de març.

 
Informació Trobades PDF Imprimir Correu

Dins de les activitats de les XXVII Trobades d'Escoles en Valencià, el Museu del Mar ha programat per al proper dissabte, 23 de març, a les 19 hores, en el baluard del Duc la conferència"8 de setembre: La Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, Patrimoni de la Humanitat" de Juli Blasco (director del Museu de la Festa d'Algemesí), i a continuació la Inauguració de l'Exposició "La Festa d'Algemesí. Patrimoni de la Humanitat" en l'escala Renaixentista.  Vos hi esperem.

 
Informació Trobades PDF Imprimir Correu

Volem informar-vos que la nostra Associació Cultural l'Antina és l'encarregada enguany d'organitzar les XXVII Trobades d'Escola en Valencià del Baix Vinalopó i del Baix Segura. La Trobada es farà el proper diumenge, 31 de març, en la Glorieta. Junt a la Trobada estem preparant un programa d'activitats (conferència, exposició, concert, etc.) que, en tenir-lo tancat, ja vos el passarem.
Podeu trobar informació també en les xarxes socials Facebook (https://www.facebook.com/Trobades-Santa-Pola-700774166985086) i Instagram (https://www.instagram.com/trobadesantapola/)

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant