JA slide show
Activitats
Convocatòria Assemblea general PDF Imprimir Correu

Santa Pola, 23 de gener de 2020

D’acord amb els nostres estatuts, la Junta Directiva convoca totes les persones sòcies i col·laboradores de l’Associació Cultural l’Antina a l’Assemblea General que tindrà lloc el proper divendres, 7 de febrer, al Centre Cívic, a la Sala de Juntes de la 4a. planta, a les 19,00 h, en primera convocatòria, i a les 19:30 h, en segona.

Aquesta Assemblea tindrà el següent

ORDRE DEL DIA

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior.
  2. Balanç econòmic del curs 2019.
  3. Memòria de les activitats realitzades durant aquest curs.
  4. Aprovació de la programació per al curs 2020.
  5. Renovació de càrrecs
  6. Torn obert de paraula.

Antoni Mas i Miralles

Secretari

PS

Us recordem que la realització de l’Assemblea General té com a finalitat principal, en primer lloc, informar-vos i posar-vos al corrent de totes les activitats realitzades el curs passat i de les que realitzarem el curs vinent, i, en segon lloc, invitar-vos a participar en les activitats que podem preparar. Per al bon funcionament de l’Associació, esperem la vostra assistència, ja que les vostres opinions són fonamentals i imprescindibles per al desenvolupament de totes les activitats programades per l’Antina.

 
Presentació llibre PDF Imprimir Correu

Per a concloure l'Octubre Cultural, el proper dimecres, 30 d'octubre, presentem la novel·la La Taverna del Negre de Jesús Moncho  guardonada amb el premi Isabel de Villena de València. Intervendran en l'acte Antoni Mas i Miralles i l'autor del llibre. Esperem que pugueu acompanyar-nos en aquesta presentació.

 
Octubre cultural PDF Imprimir Correu

Dins de la programació de l'Octubre Cultural, organitzat per l'Ajuntament de Santa Pola i l'Antina, us volem convidar a la presentació de l'exposició "Sant Vicent Ferrer i el seu temps" que tindrà lloc el proper divendres, 25 d'octubre, a les 19:30, en la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura. D'aquesta manera ens unim també a la celebració de l'any de Sant Vicent Ferrer, l'escriptor de 2019, que va declarar l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

 
Octubre cultural PDF Imprimir Correu

Benvolgudes i benvolguts,

El proper dimarts, 22 d'octubre, a les 19:30, al baluard del Duc, tindrà lloc la III Jornada de Patrimoni Local, enguany amb el títol La serra de Santa Pola: noves mirades (construccions bèl·liques i turístiques), on intervindran els arquitectes santapolers Andrés Martínez Medina i Antoni Baile Jiménez.

Vos animen a assistir-hi atesa l'interés de les dues intervencions.

 
Octubre cultural PDF Imprimir Correu

L'Antina en companyia de la Biblioteca Municipal, Casa de Cultura il'Oficina de Valencia de l'Ajuntament de Santa Pola hem preparat el programa d'activitats per a l'Octubre Cultural. Teniu una àmplia gamma d'activitats que van des de les eixides a peu, festival de titelles, exposicions, conferències i presentació de llibres, etc. tal com podeu veure en el cartell que hem fet per a enguany.

 

i

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant