JA slide show
Noticies


Les samaretes de les Trobades PDF Imprimir Correu
Dijous, 14 de Març de 2019 16:27
Ja tenim les samarretes de les Trobades d'Escoles en Valencià. Recordeu que enguany l'Antina organitza les Trobades que celebrarem el proper diumenge 31 de març. Els interessats a adquirir-ne es poden posar en contacte amb nosaltres o les pot compar també el mateix dia de les Trobades en la paradeta que montarà l'Antina.
 
Programació Octubre Cultural 2018 PDF Imprimir Correu
Dilluns, 01 de Octubre de 2018 17:16

Vos adjuntem la programació de l'Octubre cultural 2018. Esperem que les activitats programades siguen del vostre interés. Ja sabeu que tant l'Ajuntament de Santa Pola, per mitjà de diverses regidories com per la Biblioteca i l'Oficina de Valencià, com per l'Associació Cultural l'Antina fem un gran esforç per oferir una programació cultural i en valencià.

 
Presentació llibre PDF Imprimir Correu
Dilluns, 02 de Juliol de 2018 19:46

El proper dimarts, 10 de juliol -recordeu, el dia del Miracle- a les 19 h, es presentarà al baluard del Duc del Castell de Santa Pola el llibre El Dia del Miracle, de Joaquim G. Caturla, amb il·lustracions de Núria Aguiló. A més d’aquests autors, intervindran en l’acte Marian Sempere (bibliotecària de Santa Pola) i Joan Borja (director de publicacions i investigació de l’IAC Juan Gil-Albert).

No vos podeu perdre aquesta presentació. A més, si aneu acompanyats d’algun xiquet o xiqueta menor de 10 anys, vos regalaran el llibre.

L'Antina

 
Quota 2018 PDF Imprimir Correu
Dimecres, 09 de Maig de 2018 18:34

Atès les abusives comissions que ens carrega el Banc Sabadell, i les possibles molèsties que va causar l’any passat el fet de cobrar personalment en mà els rebuts, enguany vos demanem la col·laboració de tots els socis i col·laboradors de l’Antina. Per això vos proposem que ingresseu vosaltres la quota anual al nostre compte corrent núm. ES51-0081-1029-2600-0101-6408, bé des del banc o de manera telemàtica.

Gràcies per la vostra col·laboració i per mantenir viva l’Antina

Recordeu que per als socis la quota individual són 15€ i 25€ per a les parelles.

 
Quota 2018 PDF Imprimir Correu
Dilluns, 30 de Abril de 2018 19:45

Atès les abusives comissions que ens carrega el Banc Sabadell, i les possibles molèsties que va causar l’any passat el fet de cobrar personalment en mà els rebuts, enguany vos demanem la col·laboració de tots els socis i col·laboradors de l’Antina. Per això vos proposem que ingresseu vosaltres la quota anual al nostre compte corrent núm. ES5100811029260001016408, bé des del banc o de manera telemàtica.

Gràcies per la vostra col·laboració i per mantenir viva l’Antina

Recordeu que per als socis la quota individual són 15€ i 25€ per a les parelles.

 
Cobrament quota anual PDF Imprimir Correu
Dimecres, 14 de Juny de 2017 12:14

En la darrera assemblea de l’Associació Cultural l’Antina vam acordar, per unanimitat, que enguany les quotes no es cobraren pel banc, ja que aquest ens cobra unes comissions que considerem clarament abusives. Concretament el banc ens cobra 3,5€ per rebut cobrat i 5€ quan són rebuts retornats, això vol dir que tots els anys el banc es queda entre 200 i 300€ del nostre pressupost.

Com a alternativa, enguany vos passarem un rebut i cobrarem en mà. Ja sabem que aquest mètode serà més molest, tant per als “pagadors” (els socis) com per als “cobradors” (els membres de la Junta Directiva). Però estem disposats a fer aquest esforç a fi d’evitar, per una banda, comissions excessives i, per una altra, deixar de perdre una part important de les quotes dels nostres socis.

Esperem que entengueu aquest canvi en el cobrament de les quotes i vos demanem també que pugueu col·laborar-hi. D’aquesta manera, esperem que els diners dels socis vagen tots a l’Antina.

 

 Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant